Kiváló minőségű olasz műanyag játékok

Kínálatukban megtalálhatók: homokozó játékok, készletek, szabadtéri járművek, vödrök, lapátok, várépítők.

Színes ceruzák, temperák, pasztellek, oktató játékok

A márka az 1960-as évek elején honosodott meg. A CARIOCA® a gyermekek kreativitásának fejlesztésére szolgáló eszközök gyártására specializálódott.
 

Fejtörők és rejtvények immár több mint 30 éve

1989. szeptember: a kezdetek. Az első négy Eureka 3D termék, 100m²-es raktár és rengeteg lelkesedés.

Több mint 35 év a játékgyártásban.

A növekedés, amelynek során átalakult egy Carla és Giovanni Ortolani által vezetett kis családi vállalkozásból az ágazat “csúcstartójává”, amely képes meglepni a piaci igényeket, feltárva, kiválasztva, ellenőrizve és mindenki számára elérhetővé téve a meglepően sokféle játékot.

Goki német minőségi fajátékok

A GOKI játékok legfőbb ismérve a minőségi játékos fejlesztés. Kiváló fajátékai, puzzle-k, készségfejlesztők visszafogott design-nal rendelkeznek. A játékok megtalálhatók minden korosztály gyermekszobáiban. 

Az észak-németországi Hamburgban található kis játékbirodalomban a tapasztalt játéktervezők minden nap új játékokat találnak ki a gyermekek számára, amelyek fejlesztik a kreativitást, képzelőerőt, motoros készségeket. A Gollnest & Kiesel  minőségi menedzsmentje végig kíséri a játékgyártást és ez biztosítja, hogy a játékok valóban biztonságosak és a gyermekeket ne veszélyeztessék. Mind a festékek, lakkok és a fák kiválasztásánál a legfontosabb szempont a világgal ismerkedő kisgyermekek biztonsága.

K's Kids

“Hisszük, hogy a világ jobb lesz, ha következő generációnk szeretettel és törődéssel nő fel.”

“Több mint 20 éve fejlesztettünk olyan JÁTÉKOKAT, amelyek fejlődéssel járó előnyöket nyújtanak a kisgyermekkori gyerekeknek. Az ipar elismerte erőfeszítéseinket azzal, hogy 100 nemzetközi díjat adott nekünk. A K’s Kids játékok NEM CSAK JÁTÉKOK, hanem fejlesztő eszközök a fiatal mesterek számára. Kifejlesztettünk egy TANULÁSI Háromszöget, hogy megmagyarázzuk az egyes játékaink előnyeit. Létrehoztuk a SZÜLŐK TÁMOGATÓ KÖZPONTJÁT, amely platformként szolgálhat a szülők számára, hogy megismerjék a játékaink funkcióit, valamint hogy miként használják fel őket a gyerekek fejlesztése érdekében.”

Történetük nem műanyagból készült… viszont a cég éltető eleme. Életre keltik a műanyagot

Műanyagból készült dekorációs termékek gyártója, 1957 óta. A következő években az oktatási tárgyak megvalósítására és terjesztésére is specializálódott.
Minden alkotásuk, a csecsemőkkel dolgozó tanárokkal és szakemberekkel folytatott ötletek kereskedelmének köszönhető.

Legler fajátékok

1988-ban Holger és Ingo Legler megalapították a Legler kereskedőházat a németországi Delmenhorstban. 1995-ben a két cégalapító a fajátékokra koncentrált és folyamatosan bővítette kínálatát. Ami több mint 30 évvel ezelőtt kezdődött, ma már sikeres, világszerte működő vállalat.
A Legler termékei jól elkészített hagyományos játékok, amelyeket minden korosztályú gyerekek élvezni fognak, és órákon át szórakoznak.

Játék szórakozás kicsiknek és nagyoknak

A NORIS jelentősen változatos és modern játékokat jelent. Az idő szellemének megfelelően kiadunk társasjátékokat és más asztali játékokat, amelyek csak szórakoztatóak és alkalmasak az egész családnak és minden korosztálynak.

Műanyag játékok

Az 1998- ban alakult vállalat, jelenleg lenyűgöző választékot kínál kiváló minőségű, vonzó kivitelű és biztonságos anyagokból készült műanyag játékokból, világszerte több mint 70 országban.

Olasz játék gyártó

Quercetti pötyijáték (Fantacolor), mágneses táblajátékok, Georello, Pallino, golyópálya és a Pixel Art játékok.

A Quercetti márka kiváló minőségű műanyag játékai különböző oktató célokat szolgálnak: az észlelés fejlesztésétől kezdve a memória tréningen át, a figyelem erősítéséig minden értelmi funkciót magába foglalnak. A gyár viszont szigorúan őrzi azt a nemes hagyományát, hogy játék fegyvert nem állít elő.

Merüljön el a Simba Toys nagy, színes világában!

A Simba Toys, a márkák széles skáláját ötvözi, így lefedve a játékterek széles skáláját, amelyek inspirálják és ösztönzik a gyerekeket.

Thinkfun

Szórakoztató játékok, amelyek élesebbé teszik az elmédet!

A ThinkFun-nál lelkesen törekednek arra, hogy a tanulást szórakoztatóvá tegyék. Ez vezérli mindazt, amit csinálnak – és minden játékot, ötletet és rejtvényt, amelyet létrehoznak.

Unico plus építőjátékok

Az Unico plus építőjátékok rendkívül jó minőségű, színes építőjátékok, melyek egészen kicsi, akár másfél éves kortól használhatóak a gyermekek számára. Az Unico építőjátékokkal való játék során a gyermekek finommotorikus készségei és képességei fejlődnek, valamint a játék segítségével megismerhetik a foglalkozásokat,  egyéb hétköznapi tevékenységeket.
Az Unico építőjátékokat oktatási célokra is használják pl. óvodák, iskolák is.

Hagyja, hogy gyermeke játéka örökké tartson, és hagyja, hogy a játék a Viking Toys-szal kezdődjön

Svéd minőségű, tartós és biztonságos játékok, 1974 óta.

A termékeik között, 1- 5 éves gyermekek számára készült autók és járművek találhatóak.

ZOOB- fejlesztő építőjátékok

A ZOOB építőjáték azon túl, hogy érdekes, remekül fejleszti a vizuális észlelést is. Már a játék dobozának kibontásakor a gyerek nyilván észreveszi, hogy az egyes elemek végei eltérőek. Ez lényegében azt jelenti, hogy észlelte az azonos és eltérő alakzatokat. Még mielőtt a mintafüzetet kinyitná, már jár az agya – és valószínű a keze is -, hogy hogyan illessze össze a színes műanyag részeket. Felfigyel arra, hogy vannak gömbben és vannak üreges részben végződő elemek, amiket nyilván megpróbál összeilleszteni. Megérzi a lényeget és egymásután sorban pattintja az elemeket. Az eredmény a teljes siker!
 

Egy-egy ZOOB figura építéséhez az elemeket különböző módon kell összepattintani. A 3 legalapvetőbb módszert a linkről letölthető ábra mutatja.

A ZOOB játéknak az is óriási előnye, hogy a gyerekkel együtt nő. Ahogy fejlődik a gyerek kézügyessége és kreativitása, úgy lesz képes egyre bonyolultabb figurákat is megépíteni.
X