Kedves Látogató!

Alábbiakban, röviden, a Kreatív Játéksziget történetéről olvashatsz:

2020. Az indulás:

Katalógusunk összeállításánál, az volt a célunk, hogy érdekes, szórakoztató és egyben a fejlődést elősegítő, kiváló minőségű fejlesztő gyerekjátékok szerepeljenek, hiszen soha nem látott mennyiségű játék lepi el a ma felnővő generációt, mégis gyakran halljuk a gyerekektől, hogy unatkoznak, nem tudnak mivel játszani.

Termékeink között megtalálhatók készségfejlesztő, logikai és ügyességi játékok.

Továbbá, hogy minél több olyan izgalmas, kézzel fogható játékötletet gyűjtsünk össze, amelyekkel kisebbek, nagyobbak és játékos kedvű felnőttek egyaránt szívesen töltik szabadidejüket, emellett kiválóan fejlesztik kreativitásukat, ügyességüket, gondolkodásukat és probléma megoldó készségüket.

Válogatásunkban szereplő gyerekjátékok elbűvölnek a minőségükkel, kidolgozottságukkal, természetességükkel és mindazzal a szeretettel, amivel kitalálták és elkészítették őket azért, hogy fejlesszék gyermekeink képességeit úgy, hogy közben szórakoztassanak is, hiszen ez a gyermekjátékok lényege.

Termékeink között megtalálható, ötletes ajándéktárgyainkkal pedig szeretnénk valami igazán eredeti, ámde hasznos meglepetést ajánlani, melyek egy kis színt és változatosságot csempésznek a hétköznapokba!

2021. Augusztus:

-> Ajándék- dekoráció <-

Ezzel az új kategóriával bővítettük kínálatunkat. Egy kis plusz kedvesség, amivel megajándékozhatjuk szeretteinket, vagy hangulatosabbá tehetjük otthonunk!

Termékeink között szerepelnek:

Ajándék- ötletek (Bögre, Mécsestartó, Natúr fa termékek, Persely); Dekorációs termékek (figurák, feliratok, díszek); Kreatív hobbi kellékek (natúr fa termékek)

2021. Október:

-> Kreatív- ötletek <-

Egy újabb kategória, melynek célja, az ötletelés és az inspriáció.

Kreatív hobbi kellékek, dekorációs termékek vagy figurák felhasználásával készült termékek lelőhelye.

Webáruházunk kicsiknek és nagyobbaknak, kamaszoknak és felnőtteknek is kellemes időtöltést kíván!

Bízunk benne, hogy így minden korosztály megtalálja az érdeklődésének megfelelő játékot, ajéndékot, dekorációs terméket.

[kreativjateksziget.hu] csapata

error: Védett tartalom!
X
0
Kosár
  • A kosár üres.